Adopteer een stagiair.

Ben je op zoek naar web ontwikkelaars in opleiding?

Wie zijn ze?

De BeCode studenten

BeCode ontwikkelt super gemotiveerde en onafhankelijke kandidaten tot junior web ontwikkelaars in slechts 6 maanden. The opleiding is erg intensief - die 6 maanden zijn immers zo om. Ze staan allemaal op een kruispunt in hun carrière. Onze programmeurs zijn enthousiast en hebben geleerd om snel te leren. Je kan hen helpen om hun opleiding succesvol af te ronden; zij kunnen jou helpen met je workflow en je doelen helpen behalen. Na een intense 6 maanden zijn onze studenten klaar om in jouw professionele code te duiken.

Wat ze je te bieden hebben.

Ze hebben github gebruikt van bij de start. Ze hebben de beginselen van markdown, terminal, HTML, CSS, Javascript, PHP en MySQL opgepikt (de pedagogie is gebaseerd op praktische projecten), maar hebben vooral geleerd om te leren, om hun weg te vinden met behulp van Google, om altijd een oplossing te zoeken en te vinden voor hun team.

Voor hen in de stage een opportuniteit om een eerste ervaring op te doen als programmeur, hun nieuwe technische en soft skills te activeren. Het laat hen ook toe hun leerproces uit te bereiden door wat ze geleerd hebben bij BeCode te confronteren met de realiteit van het zakenleven.

Je kan hen taken, missies en activiteiten toevertrouwen die verband houden met:

  • Front-end development: HTML, CSS, Javascript
  • Back-end development: PHP, MySQL
  • Working prototypes development
  • Bestaande code optimaliseren
  • Nieuwe talen leren

Waarvoor ze niet aangeworven worden

Koffie en kopies.

Wat wij verwachten van het stagebedrijf

Het stagebedrijf engageert zich tot het aanstellen van een referentiepersoon (training supervisor) die de student zal begeleiden tijdens de stageopdracht, ervoor zorgt dat de integratie van de student in het bedrijf vlot verloopt en hem/haar werk bezorgt dat verband houdt met de genoemde doelstellingen.

Wanneer? Hoe lang?

De stageopdracht heeft een maximale duur van 3 maanden.

BeCode wil bestaande opleidingsstandaarden uitdagen door een continue cyclus aan te bieden: om de 3 maanden zullen we nieuwe studenten de kans geven de sprong te wagen in de professionele wereld.

Wil je een stagiair rekruteren?

Dan moet je alleen dit korte formulier invullen:

Dankuwel!


Contact us through ...